Klasična i sportska masaža

Klasična i sportska masažaMasaža je vjerovatno najstariji i najjednostavniji način lječenja. U tradicionalnim kulturama osobito na istoku masaže koriste u svakodnevnom životu ljudi svih uzrasta. Prednost masaže je u ugodi što ju volimo primati i davati. Ona stimulira i smiruje, ovisi o dubini i brzini pokreta čovjeku ulijeva živost, potiče ga i osposobljava za velike napore. Masaža nas oslobađa napetosti, glavobolje, opušta tvrde i bolne mišiće, te liječi od nesanice. Masaža cijelog tijela traje 1 sat, a masaža leđa ili nogu pola sata

Anticelulitni program - BTL

Anticelulitni program - BTLBTL je aparat sa sondom koja ima ulogu ultrazvučnog razbijanja tvrdokornog celulita. Ultrazvučni valovi prodiru u najdublje slojeve kože, te primarno djeluju na stvaranje novog celulita, poboljšava cirkulaciju i reducira već postojeći celulit. Tretman nije bolan, vrlo je ugodan, osjeti se lagano grijanje i svaka će se klijentica rado uz njega opustiti. Tretman se radi u kurama od 6 - 10 tretmana u kombinaciji sa ručnom anticelulitnom masažom. 

Body wrapping

Body wrapping ili zamatanje tijela na velika vrata vrača se kao jedan od najsigurnijih i najpripodnijih načina uklanjanja celulita. Tretman započinje pilingom tijela ,te nanošenjem kreme koja potiče znojenje, tijelo se zamata u prozirnu  prijanjajuču foliju te u termo deku. Nakon 45 minuta klijentica se tušira te slijedi anticelulitna masaža.Masaža potiče cirkulaciju a samim time i nestanak celulita.Tretman se radi 2-3 x tjedno ovisno o stupnju celulita.