Tretmani hijaluronskom kiselinom

Hijaluronska kiselina je komponenta odgovorna za hidrataciju, elastičnost i teksturu kože. Potiče proizvodnju kolagena i elastina, a može na sebe vezati do 1000 puta veću količinu vode. Otkivene je prije 60 god u očnoj vodici.Anti age tretmani s tzv. fillerima daju nevjerovatne rezultate več nakon jednog tretmana. Tretmani se izvode od 5 do 7 puta jednom tjedno, te u kombinaciji s glikolnom kiselinom daju još savršenije rezultate. 

Mezoterapija lica i tijela

Mezoterapija bez igle je visoko učinkovit i siguran postupak. Postupak se temelji na elektroporaciji (trenutno poboljšava penetraciju kožnog tkiva) i elektroosmozi (djeluje na molekule supstanca i omogućuje slobodno prodiranje u unutrašnjost kože), te služi za dostavljanje hranjivih tvari duboko smještenim stanicama, limfnu drenažu, poboljšanje metabolizma i cirkulacije limfe i krvi, s ciljem smanjivanja bora, izbjeljivanja kože i zadržavanja vlažnosti, eliminiranja celulita, ubrzavanja otapanja masnoća.

Glikolne kiseline Dr. Murad

Glikolna kiselina vrlo učinkovito djeluje na različite probleme i nedostatke na koži. Najpoznatije kiseline su glikolna, mliječna i vinska, a u novije doba limunska i salicilna. Njihova djelotvornost poznata je još od doba Kleopatre koja se kupala u kiselom mlijeku, a Rimljanke su za njegu kože koristile talog koji je nastao od vrenja vina. Naše bake kožu su trljale limunom, kako bi izbjelile mrlje te da im koža izgledala svjetlije. Tretmani se izvode u zimsko vrijeme jer se koža nesmije izlagati suncu, a broj tretmana ovisi o problematici lica (6-10 tretmana). Stupanj kiseline (20-70%) određuje se ovisno o stanju kože kao i vrijeme tretmana. Glikolne kiseline imaju višestruko djelovanje kao što je ljuštenje i odstranjivanje odumrlih stanica epiderme, izbjelivanje pigmentacijskih mrlja, regeneracija kože, uklanja sitne i površinske bore, kod masne kože smanjuje proširene pore, a suhoj koži vraća elastičnost i vitalnost.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je tretman za uspješnu regeneraciju kože, odstranjivanje površinskog sloja. Odličan je kod smanjenja ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacije te čišćenje i hidratizaciju isušene kože. Ovim postupkom se postiže stimulacija i obnavljanje stanica epidermisa, povećanje gustoće gornjeg sloja kože, veća sposobnost upijanja aktivnih sastojaka i poboljšanje krvotoka kože. Tretman ne izaziva upale niti iritira kožu. Potrebna je kura od 3 do 5 tretmana ovisno o stanju i tipu kože. Kontraindikacije osobe sa kožnim oboljenjima, atopijski dermatitis, neurodermatitis, psorijeze, rosacea te kod otvorenih rana i opeklina.

PAKETI ZA LIFTING LICA: 

A. 5X RADIOFREKVENCIJA + MASKA, GLIKOLNA KISELINA, MASAŽA LICA HYALURON MASKOM 

1.900 - 20% = 1.520 kn 

B. 5X MEZOTERAPIJA (HYALURON AMPULE), MIKRODERMOABRAZIJA

1.900 - 20% = 1.425 kn 

C. 5X MIKRODERMOABRAZIJA + MASKA 

900 - 20% = 720 kn 

D. 5X RADIOFREKVENCIJA + MASKA 

950 - 20% = 760 kn